Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Netty's weblog
Gezin, kleinkinderen, Genealogie, foto's, filmpjes, nieuws uit Groninger land, recepten e.d.
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Netty. Ben getrouwd met Wim. Heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen.



Mijn Profiel

Netty9
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Foto's, die op mijn site ...
16 februari 2020 14:45

Paddestoelen
06 oktober 2019 13:07


OOR(tje) - Foto-opdracht 5 aug...
05 augustus 2018 07:49





Fotoboeken


Onderweg (26)
_
Foto-opdracht: de letter D (34)
_

Kerstballen- en kaarten (18)
_
Groningen in Beeld (75)
_

Mistfoto's (12)
_
Bewogen foto's (17)
_






Weblog Vrienden


Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Deur mien ogen
Van: Labje

Hera
Van: hera

Janwillem32
Van: janwillem32

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Peterdegeus
Van: peter1947

Leuke dingen
Van: tteun

Redsblog
Van: redone

Sirach
Van: sirach

Ladybird50
Van: Ladybird50

Carry zijlstra van dijk
Van: Carry

Franstaal
Van: fran

Maria distel
Van: MarieJeanne

Mijmeringen
Van: Ofsen




Gastenboek berichten

Netty van der Deen- Flikkema
04 november 2019 22:57
_
Vandaag heeft u mij gebeld en we hebben afgesproken dat u morgenvroeg, dinsdag 5 november om plusminus 9.30 uur bij mij komt. Tot morgen. Hartelijke groeten van Netty

HL van den Broek
04 november 2019 16:05
_
Mevr. Netty9; ik werk als filmbeschrijver bij de Groninger Archieven. Ik ben nu bezig met een film over de GICB, u welbekend. De beelden zijn opgenomen voordat de nieuwbouw aan de Vechtstraat werd betrokken. Ik schat rond 1957 of iets later. Er staan heel veel mensen op die ik geen van allen kan identificeren. Wat denkt u; zou u er nog een stel bij naam kunnen noemen? Zo ja, wilt u mij dan assisteren> Mvg, HL van den Broek.

Netty van der Deen- Flikkema
03 februari 2019 08:21
_
Beste R. Ritsema, Bedankt voor uw bericht. Ik zal u een mail sturen. Eepe Ritsema is ook mijn voorvader. Met vriendelijke groeten van Netty van der Deen- Flikkema




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 06:21
_
Rosalina42 Online

Door Rosalina42 om 06:21
_
Rosalina42 Online

Door JanJense om 06:06
_
JanJense Online

Door inemaartje om 05:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door wimmie44 om 05:56
_
Wimmie44 Online

Door Catharina9 om 05:54
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door inemaartje om 05:45
_
Inemaartje Online

Door Catharina9 om 05:43
_
Catharina9 Online





_

Andere artikelen



Gedicht: The Final Inspection



THE FINAL INSPECTION

The soldier stood and faced God,
Which must always come to pass
He hoped his shoes were shining,
Just as brightly as his brass.

'Step forward now, you soldier,
How shall I deal with you ?
Have you always turned the other cheek ?
To My Church have you been true?'

The soldier squared his shoulders and said,
'No, Lord, I guess I ain't.
Because those of us who carry guns,
Can't always be a saint.

I've had to work most Sundays,
And at times my talk was tough.
And sometimes I've been violent,
Because the world is awfully rough.

But, I never took a penny,
That wasn't mine to keep...
Though I worked a lot of overtime,
When the bills got just too steep.

And I never passed a cry for help,
Though at times I shook with fear.
And sometimes, God, forgive me,
I've wept unmanly tears.

I know I don't deserve a place,
Among the people here.
They never wanted me around,
Except to calm their fears.

If you've a place for me here, Lord,
It needn't be so grand.
I never expected or had too much,
But if you don't, I'll understand.

There was a silence all around the throne,
Where the saints had often trod.
As the soldier waited quietly,
For the judgment of his God.

'Step forward now, you soldier,
You've borne your burdens well.
Walk peacefully on Heaven's streets,
You've done your time in Hell.'

Author Unknown~






Geplaatst op 11 november 2013 10:18 en 1689 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Redone  
11 nov 2013 10:38
Mooi Netty

Netty9  
11 nov 2013 10:59
Mooi, he, Ria. Ik kreeg hem vanmorgen van mijn neef uit Amerika. :grin:
_





_
Benenalie  
11 nov 2013 12:29
Heel mooi Netty!!

Netty9  
11 nov 2013 19:47
Mooi, he Alie. :grin:
_





_
Wenny-m  
12 nov 2013 22:34
Wel een beetje triest verhaal. Die rottige oorlogen overal, aldoor nog. Al die jonge jongens, gesneuveld, verminkt of gevallen.

Netty9  
13 nov 2013 19:22
Ja, de soldaten hebben hier een hel op aarde in een oorlog, daarom mogen ze de hemel in gaan en rust krijgen. Inderdaad heel triest verhaal.
_