Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Netty's weblog
Gezin, kleinkinderen, Genealogie, foto's, filmpjes, nieuws uit Groninger land, recepten e.d.
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Netty. Ben getrouwd met Wim. Heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen.



Mijn Profiel

Netty9
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen




Fotoboeken


4 x 2 x 2 foto's hetzelfde, maar dan anders (4)
_
Tassen met opdruk (15)
_

Brillen (18)
_
Groningen (71)
_

Kamerplanten en/of tuinplanten (23)
_
Paard met veulentje (17)
_






Weblog Vrienden


Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Deur mien ogen
Van: Labje

Hera
Van: hera

Janwillem32
Van: janwillem32

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Peterdegeus
Van: peter1947

Leuke dingen
Van: tteun

Redsblog
Van: redone

Sirach
Van: sirach

Ladybird50
Van: Ladybird50

Carry zijlstra van dijk
Van: Carry

Franstaal
Van: fran

Maria distel
Van: MarieJeanne

Mijmeringen
Van: Ofsen




Gastenboek berichten

Netty van der Deen- Flikkema
03 februari 2019 08:21
_
Beste R. Ritsema, Bedankt voor uw bericht. Ik zal u een mail sturen. Eepe Ritsema is ook mijn voorvader. Met vriendelijke groeten van Netty van der Deen- Flikkema

Netty van der Deen- Flikkema
03 februari 2019 08:20
_
Hallo Ellen Bal, U vraagt of u mijn foto mag plaatsen in een kookboek, dat mag, als u mijn naam er wel bij vermeld. Ik wilde u mailen, maar het mailadres klopt niet en ik kon het niet versturen. Met vriendelijke groeten van Netty van der Deen- Flikkema

R. Ritsema
03 februari 2019 02:04
_
Beste Netty Ik kom toevallig je site tegen. Goed verhaal Echter een paar zakenkloppen niet. De enig echte lijn welke doorloopt is volgens de genealogische onderzoek Ritsema te herleiden via de tak: van EEPE RITSEMA. De boerderij Zuidwende maakte deel uit van de kloostgoederen van de Johannieter orde van Warffum. De boerderij heet nu Nooitgedacht maar staat welop de oorspronkelijke fundamenten. Eepe was ook eigenaar van de Ritsemaheerd in Noordhorn. Mijn tak is die van Ritsema van Ikema. Dit is ies wa ik zo uit mijn herrinering opteken. Ik heb een complete stamboom bijgehouden tt medio 1990. Destijds helemaal in kaart gebracht door een HEEl verre achterneef welke later gemeenteambtenaar in de gemeente Dalfsen in geworden. Stuur voor contact eens een mail naar jiratchayapost @hotmail.com. Zal proberen het complete verhaal eens terug te vinden. Heb het ergens ingebonden. Is een verhaal van een kleine 300 pagina's. Mocht je echt geinteresseerd zijn. Mijn vader heeft ook oorspronkelijk veel aan het geheel bijgedragen. Hij en zijn vader wisten zaken waar ik zelfs versteld van stond.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door inemaartje om 10:21
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 10:21
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Billy om 10:21
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Loezie om 10:21
_
Loezie Online

Door Janny321 om 10:20
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door h.beilemans om 10:20
_
H.beilemans Online

Door inemaartje om 10:20
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door Karekiet om 10:19
_
Karekiet Online





_

Andere artikelen



Verkeers-, reclame-, uithangborden, foto-opdracht 18 juni 2017


Dijkstraat Promenade met uithangborden en reclameborden

Verkeersborden genoeg, reclameborden zie je vaak bij de winkels en de uithangborden ook.

Zie mijn bijdrage.

1. Is een mix van uithangborden en reclameborden.

2. Bij The Fifties Croissanterie hangt een uithangbord.

3. Verkeersbord die vandaag aan 't einde van de Prof de Blécourstraat stond.

4.Tijdelijke Halte.

5. Parkeerbord bij Smit Med. H(ulpmiddelen).

6. Straatnaamborden Focco Ukenalaan/ Mr. Reijndersplein.

7. Verkeersbord 30 km.

8. Bord bij Ned.Herv.Kerk te Woldendorp.




The Fifties Croissanterie met uithangbord.


Verkeersbord


Tijdelijke Halte


Parkeerbord bij een zaak voor bezoekers Med. H.


Straatnaambord paar straten


Verkeersbord 30 km


Bord bij 't kerkje van Woldendorp




Geplaatst op 18 juni 2017 00:22 en 1018 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gribou---Greet  
18 jun 2017 10:43
Wat een druk en kleurrijk geheel in de Dijkstraat en een heel mooi uithangbord bij de croissanterie .
Tijdelijke halte ..... geweldig
Een hele mooie borden serie Netty .
groetjes Greet

Fransesien  
18 jun 2017 11:10
Mooi Netty al deze borden die ons er op attent te maken waar we heerlijk kunnen eten en winkelen. Ok de tijdelijke halte is mooi gevonden bij de geraniums
Een hele fijne zondag en groetjes Francien.
_





_
Netty9  
18 jun 2017 11:19
Ja, ik heb maar van alles gedaan, Greet. Die tijdelijke halte is nog van de tijd dat Wim bij de bussen werkte. Mooi, he? Hij zit nu op het schuurtje.

Groetjes van Netty

Netty9  
18 jun 2017 11:20
@Fransesien, Reclameborden genoeg hier in Appingedam. Ze willen allemaal wat verkopen.

Groetjes van Netty
_





_
Marianne  
18 jun 2017 11:34
Zit er nou een scheurtje in het bord op 4 of vogelpoep of zo? Boeiende foto, rond en recht samen. Bordje tijdelijke halte, is met pensioen op jullie schuurtje begrijp ik, geweldig mooi gedaan! Prachtige omgeving bij dat kerkje, Netty.

Ladybird50  
18 jun 2017 13:05
Netty

een veelzijdige borden serie komt voorbij.
Genoeg borden zijn er bij jou
Fijne dag
groetjes Els.
_





_
Eenzamefietser75  
18 jun 2017 15:13
Borden in vele soorten en maten:
opvallend is de tijdelijke halte, misschien juist wel door de onopvallendheid.
Naast dat het in de Dijkstraat krioelt van reclame-uitingen, hangen er ook kledingstukken te kust en te keur.

Januitdelft  
18 jun 2017 15:14
Leuke serie Netty!
Gr.Jan
_





_
Tharisis  
18 jun 2017 15:54
Goed uitkijken geblazen op foto 5, Netty! Als je daar parkeert voor een bezoek loop je zo regelrecht naar beneden het water in...
Totale chaos op de eerste, maar wel erg kleurrijk en gezellig!
De laatste vind ik de mooiste. De hele geschiedenis van dit kerkje staat erop. Geweldig dat zulke kerkjes blijvend worden onderhouden en daardoor blijven bestaan. Ze zijn zo mooi...
Groeten, Toos

Netty9  
18 jun 2017 18:12
@Marianne, dat heb ik mij ook al afgevraagd. Ik zal eens eventjes gaan kijken wat het is. Ja, ik dacht ineens aan het bord dat ik laatst heb gefotografeert toen we bij die kerkjes langs gingen. Als de foto groter maakt kun je ook nog lezen wat er op staat.

Groetjes van Netty
_





_
Netty9  
18 jun 2017 18:13
@Els, dank je wel.

Groetjes van Netty

Netty9  
18 jun 2017 18:15
@Michel, het was Venetia del North in Appingedam. Een Italiaanse dag, waarin allemaal wasgoed op de lijnen hing in de Dijkstraat Promenade. Daaronder zie je dan de borden met reclame en aan de muren van de winkels de uithangborden.

Groetjes van Netty
_





_
Netty9  
18 jun 2017 18:16
Dank je wel, Jan.

Groetjes van Netty

Netty9  
18 jun 2017 18:20
@Toos, Het is heel mooi, dat ze dat op een bord weergeven. Nu kwam het mooi van pas, dat ik daar ook een foto van gemaakt heb.
Wat de foto van Smit betreft, inderdaad is het uitkijken daar. Het gaat naar beneden en je moet wel goed kunnen rijden om niet in het Damsterdiep te komen.

Groetjes van Netty
_





_
Korenwolf49  
19 jun 2017 09:40
Dat is ook een mooie serie foto 4 prachtig een tijdelijke halte ha..

vr gr Wiel..

Karekiet  
19 jun 2017 17:52
We krijgen zo een mooi rondje Appingedam Netty,nou ja behalve de laatste dan,maar vind de eerste de mooiste,wat hangt en staat er veel hé ?
_





_
Netty9  
19 jun 2017 20:03
@Wiel, ja die van:"Tijdelijke halte" zie je niet zoveel. he?

Groeten van Netty

Netty9  
19 jun 2017 20:05
@Karekiet, ik vind dat wel gezellig, zo'n volle straat met hangend wasgoed en reclameborden aan de muur en op de grond voor de winkel. Die met dat bord op foto 3 is nu weer weg. Stond er 't weekend, ze hebben de Farmsumerweg aangepakt.

Groetjes van Netty
_