Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Netty's weblog
Gezin, kleinkinderen, Genealogie, foto's, filmpjes, nieuws uit Groninger land, recepten e.d.
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Netty. Ben getrouwd met Wim. Heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. En 1 achterkleinkind en een poes.



Mijn Profiel

Netty9
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Foto's, die op mijn site ...
16 februari 2020 14:45

Paddestoelen
06 oktober 2019 13:07


OOR(tje) - Foto-opdracht 5 aug...
05 augustus 2018 07:49





Fotoboeken


Foto's spiegelreflexcamera Nikon D40X (33)
_
Boerderijen (31)
_

Coopluydenmarkt 6 augustus 2010 (61)
_
Oude foto's (38)
_

Stralen (1)
_
Bloemen (13)
_



Weblog Vrienden


Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Hera
Van: hera

Janwillem32
Van: janwillem32

Koken kunst kouten
Van: wenny-m

Peterdegeus
Van: peter1947

Leuke dingen
Van: tteun

Redsblog
Van: redone

Sirach
Van: sirach

Ladybird50
Van: Ladybird50

Carry zijlstra van dijk
Van: Carry

Franstaal
Van: fran

Maria distel
Van: MarieJeanne

Mijmeringen
Van: Ofsen

Motorman
Van: KETTING




Gastenboek berichten

Netty van der Deen- Flikkema
04 november 2019 22:57
_
Vandaag heeft u mij gebeld en we hebben afgesproken dat u morgenvroeg, dinsdag 5 november om plusminus 9.30 uur bij mij komt. Tot morgen. Hartelijke groeten van Netty

HL van den Broek
04 november 2019 16:05
_
Mevr. Netty9; ik werk als filmbeschrijver bij de Groninger Archieven. Ik ben nu bezig met een film over de GICB, u welbekend. De beelden zijn opgenomen voordat de nieuwbouw aan de Vechtstraat werd betrokken. Ik schat rond 1957 of iets later. Er staan heel veel mensen op die ik geen van allen kan identificeren. Wat denkt u; zou u er nog een stel bij naam kunnen noemen? Zo ja, wilt u mij dan assisteren> Mvg, HL van den Broek.

Netty van der Deen- Flikkema
03 februari 2019 08:21
_
Beste R. Ritsema, Bedankt voor uw bericht. Ik zal u een mail sturen. Eepe Ritsema is ook mijn voorvader. Met vriendelijke groeten van Netty van der Deen- Flikkema




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door joke om 06:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door joke om 06:25
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door CarlaBijtje om 06:09
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door CarlaBijtje om 05:50
_
CarlaBijtje Online

Door LadyLely om 05:13
_
LadyLely Online

Door Maria43 om 05:08
_
Maria43 is vandaag Jarig

Door jorjorjobjob om 05:08
_
Jorjorjobjob is vandaag Jarig

Door takethispin om 05:08
_
Takethispin is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Poffert - Recept van Teuna



Poffert

Ingredienten:

- 500 gr. zelfrijzend bakmeel

- 1 el bruine suiker

- 100 gr. rozijnen

- halve ltr melk

- mespuntje zout

- 1 ei

- grote pan b.v. snelkookpan met deksel

- stroop of bruine suiker

- 50 gr. boter


Zelf gebruik ik Honig zelfrijzend bakmeel.

Poffert maken met de zelfrijzend bakmeel, de bruine suiker, ei, melk, de rozijnen en een mespuntje zout. Alles goed doorelkaar scheppen.

Poffertpan invetten. De pijp in het midden ook goed invetten. Dan de paneermeel of beschuitkruim over het ingevette deponeren.

De poffertmix in de poffertpan doen.

De grote pan, b.v. snelkookpan vullen met water. Wel zo, dat de pan zo'n 10 centimeter in hete water komt te staan.

Deksel op de pan.

Aan de kook brengen. Gas op half zetten. Anderhalf uur laten doorkoken. Ondertussen wordt de poffert klaar.

Als de poffert klaar is, dan even met een mes bij de rand alles even goed los maken. Dan de pan omkeren.

Ondertussen de 50 gram boter warm maken.

Stuk poffert afsnijden, gesmolten boter eroverheen doen en dan met stroop of bruine suiker.

Heerlijk.

Eet smakelijk!!!











Geplaatst op 19 mei 2010 10:14 en 4475 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
19 mei 2010 11:18
Hoi Netty

Ik ben zelf niet dol op zoet...maar
ik weet zeker dat ik mijn kinderen hier een plezier mee doe!!

Fijne dag :grin: :grin:

Netty9  
19 mei 2010 11:36
Hallo Alie,

Ik heb gistermorgen een paar stukken gehad bij Teuna, mijn zus. Die was net klaar en heerlijk warm. Een beetje warme boter eroverheen en een beetje stroop, ik vond het heerlijk. Maar smaken verschillen, natuurlijk. Je hoeft er niets overheen te doen. Als je dan een maakt, kunnen de kleinkinderen er lekker stroop of suiker overheen doen en dan pak jij gewoon een stukje. Dat kan toch ook? Het is echt de moeite waard en ik heb hem zelf geproefd. Echt heerlijk. Ik denk, dat je de kleinkinderen er een groot plezier mee doet. Lieve gr. van Netty
_